Stel, dat je hoofd je hart volgt

Janneke deed het. Ze volgde haar hart, zei alles op in Nederland en verhuisde voor een baan naar Bali. Na drie jaar realiseerde ze zich echter dat ze haar onvrede over het leven en haarzelf had meegenomen naar de andere kant van de wereld. Nogmaals gooide ze het roer om. Ze zeilde zonder ervaring – en met zeeziekte – de Indische én de Atlantische Oceaan over. Ze werkte in ruil voor eten en onderdak op de Spaanse eilanden, dronk ayahuasca bij een sjamaan in Colombia, mediteerde honderd uur in tien dagen in Thailand en leerde hoe ze locatie onafhankelijk inkomen kon genereren. In Stel dat je hoofd je hart volgt neemt Janneke je mee in haar zoektocht naar haar plek in deze wereld.

Ik maak een reis door m’n binnenwereld onder begeleiding van plant medicijnen en systemisch werk.

Lees mee hoe ik het mysterie van mezelf én het leven verder ontrafel.

Expeditie Overgave

Voor Expeditie Overgave breng ik een groep gelijkgestemden bij elkaar die samen met mij nieuwe kanten van zichzelf willen ontdekken. Ik organiseer elke maand een verrassingsavontuur voor de groep welke een week van tevoren ingeleid wordt met een etentje.

Het gezicht achter Mindful Surprise

Hai, mijn naam is Janneke Dijkhuis en ik geloof dat gehoor geven aan je oproep tot avontuur leidt naar een tevreden leven. Een leven waar je een zuivere verbinding met jezelf ervaart. Waar je vanuit zelfvertrouwen keuzes durft te maken, waarvan je op voorhand geen idee hebt wat de uitkomst zal zijn.

In 2012 emigreerde ik naar Bali. In 2015 zeilde ik de Indische Oceaan over zonder ooit een dag in m’n leven gezeild te hebben. Vervolgens reisde ik jaren als een nomade de wereld over.

En nu? Sinds april 2020 ben ik terug in Drenthe. De plek waar mijn groei het meest zichtbaar is. Tegelijkertijd is het ook de plek waar ik vroeger het hardst van weg gelopen ben. Dat is nu wel anders. Iets met ‘je moet eerst het huis uit om thuis te kunnen komen’. Ik blijf dus nog even!

Inspiratie

Menu