“Wat Mindful Surprise biedt is puur goud” @bethanwoodward

Zit je vast in patronen?

Je weet wel dat je niet met zakjes en pakjes moet koken, maar je doet het toch, want; gemak.
Je neemt je wel voor om eens een avondje niet voor de TV te hangen, maar toch eindig je zoveel afleveringen verder wederom veel te laat in bed.
Dat voornemen om nog maar één keer per dag je social media te checken loopt telkens uit op een lange marathon doelloos door allerlei tijdlijnen scrollen.

Kortom, goede voornemens blijven vaak goede voornemens. En dat komt, omdat op het moment dat je over wil gaan tot actie je gemakkelijk te verleiden bent. Je laat je verleiden door gemak. Door patronen die je kent en veilig zijn. Door prikkels die je afleiden van je verlangens. Je overgeven aan het pad van de minste weerstand is kiezen voor een gemakkelijk leven. Het is het pad wat onze cultuur, schoolsystemen en je ouders voor je hebben vrijgemaakt. Op dit pad draait het om het vergaren van succes, erkenning en geld. Wie slaagt op het pad van de minste weerstand komt er achter dat ze op plekken komen waar ze helemaal niet willen zijn. Het leven is dan wel van alle gemakken voorzien, maar je hoofd is onrustig en je voelt je leeg.

Herkenbaar?

Je hebt het gevoel dat elke dag/week/maand hetzelfde is en je ervaart een gebrek aan opwinding.

Met zoveel opties en mogelijkheden durf je niet te kiezen, omdat je bang bent het verkeerde te kiezen.

Je vindt het moeilijk om veranderingen in je leven door te voeren, omdat je het resultaat niet kunt overzien.

Op een bewuste manier thuis op expeditie 

Het goede nieuws is dat er alternatieven zijn. Of, eigenlijk er is één alternatief. Namelijk jouw pad. Het bewandelen van je eigen weg. Het pad waar jij voor gemaakt bent. 

Lef hebben om los te breken.

De down side is echter dat je dit pad alleen kunt bewandelen als je bereid bent om je ongemakkelijk te voelen. Als je het lef hebt om los breken van patronen, prikkels en perfecties die je niet meer dienen. Als je bereid bent om het pad van de meeste weerstand te kiezen.

Avontuurlijke challenges voor thuis

De zeven challenges die beschreven staan in dit boekje hebben we geselecteerd om je huidige patronen te doorbreken. Om je te inspireren eens iets anders te doen dan wat je normaal altijd doet. Iets wat verder gaat dan een andere route naar je werk nemen. Iets waar je echt moeite voor moet doen. Waar je karakter voor moet tonen. Waar je tijd voor moet maken JUIST op drukke en saaie dagen. Dingen waar je prioriteit aan moet geven wanneer je kleine stapjes op jouw levenspad wilt zetten.

Mindfulness_challenge_voor_thuis_

Waarom de Sloop je Sleur challenges zo uniek zijn

Je wordt uitgedaagd om anders naar je omgeving te kijken
De challenges vinden allemaal plaats in je huis of woonplaats. Omdat het dingen zijn die je normaal nooit doet, leer je je omgeving op een andere manier kennen.

De challenges versterken je zelfvertrouwen
Door dingen te doen die je normaal gesproken niet doet word je je bewust van je eigen capaciteiten. Dit leidt tot meer zelfvertrouwen.

Je leert een nieuwe kant van jezelf kennen
Doordat je aanspraak moet maken op kwaliteiten die je normaal gesproken niet gebruikt ontdek je nieuwe kanten van jezelf.

Je leert kiezen
Op avontuur moet je kiezen. Je kunt namelijk niet alles meenemen. Er zit dus niets anders op dan te kiezen voor de dingen die jouw dienen.

De challenges zijn niet geschikt voor iedereen 
De challenges zijn voor mensen die echt graag een verandering willen in hun leven. Die graag meer verbinding willen. Die meer vrijheid willen ervaren. Sloop je Sleur is voor mensen die los durven laten van perfectie.

De challenges helpen je…

…nieuwe perspectieven te krijgen die een frisse wind door jouw wereld laten gaan

…meer zelfvertrouwen te krijgen om in de grote ‘boze’ wereld op verkenning te gaan

…om controle los te laten en meer te vertrouwen op processen.

Over Mindful Surprise

Mindful Surprise is ontstaan vanuit liefde voor avontuur, persoonlijke ontwikkeling, mensen verrassen en verbinden. Wij creëeren een speelveld om het avontuur ten volle aan te gaan met jezelf. Wij geloven dat mensen die zichzelf ontwikkelen meer betrokkenheid ervaren en meer tevreden zijn. Onze missie is dan ook om jou tevreden te laten deelnemen aan een wereld die het van je vraagt om steeds meer en beter te presteren. In een wereld waar goed nooit goed genoeg is helpen wij je om je voldaan te voelen!

Deze challenges voor thuis zijn voor jou als je…

klaar bent om te werken aan het doorbreken van patronen

bereid bent om te experimenteren zonder waardeoordeel

je niet meer wil laten verleiden door dingen die je niet dienen

klaar bent om verrast te worden op bekend terrein

Ben jij klaar om thuis op expeditie te gaan?

Menu
Open chat
1
Do you need help?
Hi! How can we help you?