Doorbreek patronen. Laat los van beperkende overtuigingen. En maak je weerbaar tegen verleiding.

In dit e-boek leer ik je hoe je kunt starten met het volgen van je gevoel. De vijf stappen die ik met je deel maken de acties die je moet nemen behapbaar en concreet.

Hai, mijn naam is Janneke Dijkhuis en ik geloof dat gehoor geven aan je oproep tot avontuur leidt naar een tevreden leven. Een leven waar je een zuivere verbinding met jezelf ervaart. Waar je vanuit zelfvertrouwen keuzes durft te maken, waarvan je op voorhand geen idee hebt wat de uitkomst is.

In 2012 emigreerde ik naar Bali. In 2015 zeilde ik de Indische Oceaan over zonder ooit een dag in m’n leven gezeild te hebben. In 2016 startte ik met werken en reizen, zonder geld op m’n bankrekening en met minder inkomsten dan uitgaven. En in 2019 startte ik mijn bedrijf Mindful Surprise, zonder ondernemersskills.

De afgelopen jaren heb ik vanuit mijn gevoel geleefd. Mijn intuïtie achterna reizend. Met veel onzekerheden, zonder stabiele basis, maar altijd onwijs bevredigend en levensverrijkend dankzij de vijf stappen die ik elke keer weer nam.

In dit e-boek leer ik jou hoe ook jij je hart kunt volgen, vanuit het vertrouwen dat het leven het beste met je voor heeft.

Open chat
1
Do you need help?
Hi! How can we help you?