“Een echte aanrader als je op zoek bent naar innerlijke rust” Rowan Blom

Vastzitten in routine

Als kind is alles één groot avontuur, omdat alles nieuw is. Je zoekt in je jonge jaren continue grenzen op, experimenteert, verwondert en ontdekt.

Als volwassene is dat een keuze. Je brein weet namelijk één manier van hoe het moet functioneren, wat je moet doen om geld te verdienen, hoe je met mensen omgaat, hoe je moet leren, welke dingen je moet hebben. Wanneer je brein die routine te pakken heeft, verdwijnt er een soort alertheid, je wordt lui.

Dit is waar het gevoel van onvrede met het leven en over onszelf geboren wordt. Je bent door alle hoepels die het leven je voor hield gesprongen met een verwachting dat er een beloning op je wachtte. Telkens werd je weer teleurgesteld, want de bevrediging was voor korte duur en dat lege gevoel steekt al snel weer de kop op. Je voelt je lam geslagen en vraagt je af wat ervoor nodig is om gewoon een tevreden mens te zijn.

Herkenbaar?

Je vraagt je vaak af of je alles uit het leven haalt wat erin zit.

Je wilt altijd zijn in het leven waar je niet bent.

Je gaat weleens naar een retreat, een coach of doet aan yoga & meditatie. De positieve effecten vervagen echter vrij snel.

Gelukkig kun je routine doorbreken  

Het pad van vrijheid en van groei vraagt het van je om jezelf opnieuw te leren kennen. Dat betekent kritisch naar jezelf durven kijken, naar je routines en je keuzes. Het is een pad waar je heel bewust voor moet kiezen om het tot een tevreden leven te laten leiden. Je wordt namelijk altijd uitgedaagd om het contact met jezelf zuiver te houden.

Kies je voor avontuur dan ga je groeien.
Kies je voor groei dan ben je altijd op avontuur!

Tijdens Expeditie Overgave word je geprikkeld om het leven als een groot avontuur te benaderen. De wereld wordt een plek waar je altijd experimenteert en je grenzen blijft verleggen. Deze vier dagen nemen je mee op een stukje van jouw persoonlijke ontdekkingstocht. En op een ontdekkingstocht kun je niet alles meenemen. Op avontuur moet je kiezen. Door telkens een stukje los te laten leer je veel beter welke dingen je eigenlijk niet dienen. Welke prikkels je wel kunt verminderen. Welke patronen je wel mag doorbreken en van welke overtuigingen het tijd is om afscheid te nemen.

Deze mensen gingen je voor op Expeditie Overgave

Neem regie over jouw toekomst

We zijn tegenwoordig zo gewend dat we alles meteen kunnen krijgen: series binge-watchen op TV, alles wat je hartje je begeert wordt bij je thuis bezorgd en zelfs een date kun je vanuit je luie stoel swipen. Dit is een heel gemakkelijke manier van leven, maar gek genoeg leidt het tot de ervaring dat het leven moeilijk is.

Geluk laat zich niet op die manier vangen. Want voor geluk moet je moeilijke dingen doen. Je moet jezelf blijven uitdagen. Je moet moeite doen. Moeilijke dingen doen maakt je namelijk weerbaar om met het leven om te kunnen gaan. Van moeilijke dingen doen word je sterk. En daarmee bedoel ik zeker niet alleen fysiek sterk, maar juist ook mentaal en emotioneel.

Onmiddelijke bevrediging is afleiding

Van Opgave naar Overgave

Tijdens Expeditie Overgave laat je je leiden vanuit het vertrouwen dat het leven het beste met je voor heeft. Je ontdekt hoe je avontuur in je leven kunt toepassen. Hoe het je verder helpt in het leven. Je leert hoe je je los kunt maken van verleiding en toe kunt treden tot verlangen.

Expeditie Overgave

Voorheen boden we Expeditie Overgave alleen op Bali in Indonesië aan. In verband met Covid voeren we op dit moment geen expedities op Bali uit. Vanaf heden is deze 4-daagse expeditie ook in Nederland beschikbaar. Beschikbaarheid op basis van jouw wensen.

Mindfulness_challenge_voor_thuis_

Van Opgave naar Overgave

Waarom Expeditie Overgave zo uniek is

Alles is een verrassing tot het allerlaatste moment
Doordat alles een verrassing is tot het allerlaatste moment, wordt je gevraagd de controle los te laten. Je hoeft zelf nergens over na te denken en kan het leven 4 dagen lang laten gebeuren in een vertrouwde omgeving.

Tijdens deze expeditie krijg je niets wat je zelf niet al hebt meegenomen
Wij faciliteren dat wat er al in jou zit eruit te halen. We helpen je naar binnen te kijken en te voelen wat daar zit wat eruit moet.

Je creëert een ontmoetingsveld voor jouw onzekerheden en vertrouwen
Door juist je onzekerheden uit te dagen en aan te spreken merk je dat je zelfvertrouwen gaat groeien.

Er wordt een knoopje in jouw chaos ontrafelt 
Wij zien het leven als een klos garen wat een chaos is en waar overal knoopjes zitten. Bij het ontrafelen van elk knoopje is de weg vrij om toe te werken naar het volgende punt in jouw leven.

Wat je mag verwachten

Weg van Patronen, op naar je ware potentieel

We hebben een tof programma voor je uitgewerkt met uitdagende en prikkelende opdrachten en activiteiten. Je gaat experimenteren, zodat je spelenderwijze meer zelfinzicht krijgt.

Weg van Perfectie, op naar echt resultaat

Op de avond voor de startdag van Expeditie Overgave wordt duidelijk waar je de volgende dag mag melden. Je moet je dus echt laten leiden vanuit het vertrouwen dat het leven (en wij ;)) het beste met je voor heeft.

Weg van Prikkels op naar je ware verlangen

Je gaat alleen op avontuur, zodat je vatbaarder bent voor het zien van je eigen potentieel. We nemen een groot stuk afleiding en verleiding weg door je te vragen om je smartphone bij aankomst in te leveren.

Inclusief bij Expeditie Overgave

  • Telefonisch introductiegesprek
  • Programma met uitdagingen en opdrachten gedurende de expeditie
  • Verschillende activiteiten gedurende het programma
  • 3 overnachtingen in een privékamer met eigen faciliteiten
  • 3x ontbijt, 2x lunch, 3x diner
  • Een telefonisch evaluatiegesprek waarin jij je verhaal kwijt kunt over wat Expeditie Overgave met je gedaan heeft
  • Reizigersbijdrage van € 15,- voor het Garantiefonds GGTO

€ 599,-

Over Mindful Surprise

Mindful Surprise creëert een speelveld om het avontuur ten volle aan te gaan met jezelf. Wij geloven dat mensen die zichzelf ontwikkelen meer betrokkenheid ervaren en meer tevreden zijn. Onze missie is dan ook om jou tevreden te laten deelnemen aan een wereld die het van je vraagt om steeds meer en beter te presteren. In een wereld waar goed nooit goed genoeg is helpen wij je om je voldaan te voelen!

Trips that help you grow

Expeditie Overgave is voor jou als…

klaar bent om te kiezen voor je eigen geluk

klaar bent om de regie over je leven terug te nemen

bereid bent om te experimenteren zonder waardeoordeel

je je tijd wilt benutten aan dingen die je verder brengen op jouw levenspad

Op al jouw vragen antwoord

Ben jij klaar om de volgende stap in jouw transformatieproces te zetten?

€ 599,-

Menu
Open chat
1
Do you need help?
Hi! How can we help you?