“Wat Mindful Surprise biedt is puur goud” @bethanwoodward

Flow vanuit Focus

In zes weken ontdek je hoe je vanuit waar je nu staat, stapje voor stapje toe werkt naar een locatie onafhankelijk leven. Je creëert een roadmap naar jouw ‘nieuwe normaal’ en ontvangt tips & tricks om vanuit intuïtie en met een krachtige mindset jouw leven aan te sturen

Herken jij jezelf hierin?

Je vraagt je vaak af of je alles uit het leven haalt wat erin zit.

Je voelt je gevangen in een systeem dat niet (meer) bij je past.

Je wilt graag van dat irritante stemmetje in je hoofd af wat de hele tijd ‘is dit het nou’ fluistert.

Je denkt dat je duidelijk moet hebben hoe jouw ‘nieuwe normaal’ eruit moet komen te zien, voordat je actie kunt ondernemen.

Je vindt het moeilijk om veranderingen in je leven door te voeren, omdat je het resultaat niet kunt overzien.

Laat mij je een magisch geheim verklappen…

… het waarmaken van je dromen, het kiezen van een ander levenspad en het volgen van je hart is allemaal mindset.

If you change the the way you look at things,
the things you look at change!

Ik weet nog heel goed hoe het voelde om gevangen te zitten in een leven waar ik me niet vrij voelde. Een leven waar ik op de automatische piloot door de weken zoefde, altijd uitkijkend naar vrijdagmiddag. Af en toe stond ik mezelf toe om te dromen over reizen, wonen in het buitenland en leven op mijn voorwaarden. Het bleef een mysterie voor me hoe mensen het voor elkaar kregen om over de grens te wonen of hun dagen naar eigen inzicht in te delen.

Het leven blijft je kansen bieden…

…je bent zelf verantwoordelijk of je deze gaat benutten of dat je bang voor ze blijft.

Als je verlangt naar een avontuurlijk leven dan mag je zelf regie over je leven gaan nemen. Het leven wat je vertelt is hoe je het moet leiden biedt namelijk weinig aangename verrassingen. Dat heb je volgens mij al ervaren.

Jouw ‘nieuwe normaal’ creëer je zelf. En als ik je na negen reizende jaren toch één advies mag geven is het wel dat je 100% op je gevoel mag gaan vertrouwen. Een sterke verbinding met je intuïtie zorgt er namelijk voor dat je jouw unieke levenspad kunt bewandelen.

Het Flow vanuit Focus programma is jouw uitnodiging om vanuit een sterke verbinding met je binnenwereld de stap naar een leven op jouw voorwaarden te zetten. Je leert wat het betekent om zelfregie te nemen over de koers van je leven en pakt deze ook daadwerkelijk. Je werkt aan een krachtige mindset die ervoor zorgt dat geen droom meer onbereikbaar blijft.

Als je beslist om te blijven doen wat je nu doet, verandert er niets. Misschien kom je wel weer in een fase waarin je tevreden bent met hoe je leven loopt, maar hoe vaak heb je die cyclus al doorlopen? Hoe vaak heb je jezelf al vertelt dat je toch eigenlijk niet mag klagen met de baan, het huis en de vrienden die je hebt? Jij en ik weten allebei dat je het ontevreden gevoel wel even weg kunt stoppen, maar het komt altijd weer bovendrijven.

Gegarandeerd.

Wat je nodig hebt is iemand die het pad naar een vrij en onafhankelijk leven al eens bewandeld heeft en die jou helpt navigeren door de onzekerheden.

Mijn avontuur

Hai, mijn naam is Janneke Dijkhuis en ik geloof dat gehoor geven aan je oproep tot avontuur leidt naar een tevreden en vervult leven. Een leven waar je een zuivere verbinding met jezelf ervaart. Waar je vanuit zelfvertrouwen keuzes durft te maken, waarvan je op voorhand geen idee hebt wat de uitkomst is.

In 2012 emigreerde ik naar Bali, Indonesië. Ik vertelde mezelf, en iedereen die vroeg wanneer ik weer terug zou komen, dat ik na vijf jaar wel weer in Nederland zou zijn. Dat deed ik echter niet. Sterker nog, na drie jaar besloot ik zonder zeilervaring met wildvreemde mensen de Indische Oceaan over te zeilen. Daarna was het hek van de dam.

The call to adventure is the point in a persons life
when they are first given notice that everything is going to change,
whether they know it or not.

Ik bouwde een leven als digital nomad op. Zeilde ook de Atlantische Oceaan over. Woonde drie maanden in Medelínn, Colombia, sprong op een leeg cruiseschip terug naar Europa om vervolgens weer op Bali neer te strijken waar ik een boek schreef, avontuurlijke mindfulness reizen organiseerde en de eerste stappen als ondernemer zette.

Jouw nieuwe normaal

In het online programma Flow vanuit Focus leer ik je in zes weken tijd hoe je vanuit verbinding met jezelf de weg naar een avontuurlijk nomadisch leven vrij maakt.

Zodat je met vertrouwen in jezelf en over de toekomst vanuit je onderbuikgevoel je ‘nieuwe normaal’ ofwel, een leven op jouw voorwaarden kunt aansturen.

Dit zeggen anderen

Wat je mag verwachten van dit programma

Begeleide meditaties

Elke week ontvang je een begeleide meditatie die je meeneemt op een innerlijke reis. De meditaties bekrachtigen het bewandelen van je unieke levenspad en boosten je vertrouwen in het doen van dingen die je denkt niet te kunnen.

Nulmeting

Een nulmeting maakt inzichtelijk waar je nu staat. Als je niet weet waar je nu staat, weet je namelijk ook niet hoever je vooruit moet. Tegelijkertijd is een nulmeting je motivatie voor straks: je hebt iets om naar terug te kijken om te zien hoever je gekomen bent.

Offline schrijfschrift

Door te schrijven geef je je intuïtie een stem. Het unieke Flow vanuit Focus schrijfschrift begeleidt je op jouw (innerlijke) reis naar een leven op jouw voorwaarden. Verwacht scherpe vragen en provocerende en ondersteunende opdrachten.

Wekelijks inspiratiebuffet

Elke week staat er een inspiratiebuffet voor je klaar boordevol tips voor inspirerende films, documentaires, boeken, podcast en talks. Het inspiratiebuffet is ondersteunend aan het thema van die week en zorgt ervoor dat je jouw flow te pakken krijgt en behoudt.

Elke week een video

Elke week een begeleidende video die het thema van die week inleidt. De video’s inspireren, motiveren en zorgen dat je in de actie modus komt om jouw ‘nieuwe normaal’ te realiseren.

Dit is wat je ontvangt

6 weken online Programma Flow vanuit Focus t.w.v. 97 EUR

Na het volgen van dit programma weet je welke stappen je moet zetten om jouw ‘nieuwe normaal’ te creëren. Je weet hoe je vanuit je intuïtie en met een sterke mindset je leven aanstuurt. Je zelfvertrouwen heeft een boost gekregen en je bent volledig geïnspireerd en gemotiveerd om het gewoon te doen: een leven op jouw voorwaarden te bouwen!

Mijn belofte aan jou is, dat als je alle stappen uit dit programma implementeert, dat je binnen zes weken in staat om dappere beslissingen te nemen met een flinke portie vertrouwen. Je hebt controle genomen over je leven en bent begonnen aan jouw avontuur.

Vicieuze cirkel

Ik weet dat je denkt “Nah, dit moet ik zelf ook wel kunnen”. Tenminste, dat vertelde ik mezelf altijd.

Ik observeerde nomads die me inspireerden. Indien mogelijk ging ik een gesprek met ze aan en vroeg ze het hemd van het lijf of stalkte ze op Instagram. Ik heb weet ik hoeveel gratis e-boeken met waardevolle informatie gedownload. En eigenlijk wist ik wel hoe het allemaal werkte, of nou ja, dat dacht ik.

Pas toen ik voor de zoveelste keer de vicieuze ‘opzoek naar mezelf’-cirkel in ging, besloot ik: nu is het klaar; i’ll do whatever it takes. In 2013 begon dat met een life coach, gevolgd door Balinese spirituele healers, Vipassana, Ayahuasca, systemisch werk, een business coach en tal van online trainingen en cursussen om een stukje van mezelf te ontdekken.

The best project you’ll ever work on is
YOU!

Alle investeringen in deze mentoren waren nodig om twee redenen:

1. Ik wilde leren. En niet zomaar leren, ik wilde dat er iets in mij zou veranderen. De drang om mijn eigen pad in het leven te bewandelen was onwijs vurig. Het ‘nieuwe normaal’ waar iedereen het tegenwoordig over heeft, was al jaren een wens van mij. Door concrete acties te ondernemen zette ik energetisch iets in gang om daadwerkelijk ook het roer om te kunnen gooien.

2. Door een financiële verbinding aan te gaan maakte ik een afspraak met mezelf. Ik moest de investering aan mezelf kunnen verantwoorden en nam mijn eigen onvrede daardoor serieus. De drive voor én het vertrouwen in een vrij en onafhankelijk leven groeide hierdoor enorm.

Dus wat ga jij nu doen? Ergens nog ff een gratis e-boek downloaden of laat je mij een mentor zijn op jouw heldenreis?

Investering

6 weken online Programma Flow vanuit Focus t.w.v. 97 EUR

Echter investeer je nu geen 97 EUR  maar…

Eenmalig 78 EUR

Tarieven zijn incl. 21% btw en verzendkosten van het schrijfschrift (alleen naar een adres in Nederland).

Is het programma onverhoopt niet wat je wilde?

DAN BIED IK 100% NIET GOED, GELD TERUG!

Als je na 14 dagen niet tevreden bent, en je hebt de vragen in het
schrijfschrift gemaakt, de meditaties geluisterd en hebt actief
deelgenomen aan het inspiratiebuffet, dan krijg je je geld terug,
zonder dat je een reden hoeft op te geven.

Op al jouw vragen antwoord

Ben jij klaar om gehoor te geven aan jouw oproep tot avontuur?

Open chat
1
Do you need help?
Hi! How can we help you?