“Wat Mindful Surprise biedt is puur goud” @bethanwoodward

Flow vanuit Focus

In zes weken tijd ontdek je hoe je vanuit waar je nu staat, stapje voor stapje toe werkt naar een vrijer en onafhankelijker leven. Je creëert jouw roadmap naar je droomleven, leert hoe je verbinding met jezelf maakt en werkt aan het ontwikkelen van een krachtige mindset.

Je neemt regie over jouw leven om je vervolgens te laten leiden vanuit het vertrouwen dat het leven het beste met je voorheeft.

Herken jij jezelf hierin?

Je vraagt je vaak af of je alles uit het leven haalt wat erin zit.

Je voelt je gevangen in een systeem dat niet (meer) bij je past.

Je wilt graag van dat irritante stemmetje in je hoofd af wat de hele tijd ‘is dit het nou’ fluistert.

Je denkt dat je duidelijk moet hebben wat je volgende bestemming is, voordat je actie kunt ondernemen.

Je vindt het moeilijk om veranderingen in je leven door te voeren, omdat je het resultaat niet kunt overzien.

Laat mij je een magisch geheim verklappen…

… het waarmaken van je dromen, het kiezen van een ander levenspad en het volgen van je hart is allemaal mindset.

If you change the the way you look at things,
the things you look at change!

Ik weet nog heel goed hoe het voelde om gevangen te zitten in een leven waar ik me niet vrij voelde. Een leven waar ik op de automatische piloot door de weken zoefde, altijd uitkijkend naar vrijdagmiddag. Af en toe stond ik mezelf toe om te dromen over reizen, wonen in het buitenland en leven op mijn voorwaarden. Het bleef een mysterie voor me hoe mensen het voor elkaar kregen om over de grens te wonen of hun dagen naar eigen inzicht in te delen.

Dromen die voor andere mensen zijn weggelegd…

Mijn gevoel, gesteund door een flinke dosis nieuwsgierigheid, won van mijn beperkende overtuigingen. En inmiddels heb ik een schat aan ervaring in het waarmaken van dromen die voor andere mensen zijn weggelegd. Zo woonde ik drie jaar op Bali als expat, zeilde ik de halve wereld over zonder zeilervaring, opende ik de deuren van mijn online kantoor zonder kennis of ervaring van online werken, leef ik inmiddels al zes jaar locatie onafhankelijk en schreef ik een boek terwijl ik niet van lezen of schrijven hield.

Ik weet precies hoe het voelt om die eerste stappen te zetten op een pad wat door je omgeving ontmoedigd wordt. Ook kan ik me nog goed herinneren hoezeer ik aan mezelf twijfelde, omdat ik het proces niet kon overzien. Ook dacht ik dat ik niet over de juiste skills en kennis beschikte om datgene te doen, waarvan ik stiekem nog helemaal niet wist wat dat dan precies zou moeten zijn.

De afgelopen jaren heb ik onwijs veel mensen om me heen verzameld die me geholpen hebben om telkens een stapje buiten de gebaande paden te zetten. Soms waren het coaches die me aanmoedigden of ervaringsdeskundigen die een knopje in m’n hoofd om konden zetten. Ik heb ontelbaar veel mentoren gehad die me tot nieuwe inzichten lieten komen en me bewust of onbewust hebben geholpen een stukje van mezelf te ontdekken. En nu ben ik er klaar voor om met mijn kennis en ervaring een mentor voor jou te zijn.

Het Flow vanuit Focus programma zorgt ervoor dat je niet meer bang voor het onbekende bent. Dit is jouw uitnodiging om vanuit gevoel de volgende stap in je leven te zetten. Je leert welke aspecten je moet beheersen voor zelfregie en pakt deze ook daadwerkelijk. Je werkt aan een krachtige mindset die ervoor zorgt dat geen droom meer onbereikbaar blijft.

Als je beslist om te blijven doen wat je nu doet, verandert er niets. Misschien kom je wel weer in een fase waarin je tevreden bent met hoe je leven nu loopt, maar hoe vaak heb je die cyclus al doorlopen? Hoe vaak heb je jezelf al vertelt dat je toch eigenlijk niet mag klagen met de baan, het huis en de vrienden die je hebt? Jij en ik weten allebei dat je het ontevreden gevoel wel even weg kunt stoppen, maar het komt altijd weer bovendrijven. Gegarandeerd. Wat je nodig hebt is iemand die het pad al eens bewandeld heeft en die jou helpt navigeren door de onzekerheden.

Mijn avontuur

Hai, mijn naam is Janneke Dijkhuis en ik geloof dat gehoor geven aan je oproep tot avontuur leidt naar een tevreden, vrijer en onafhankelijker leven. Een leven waar je een zuivere verbinding met jezelf ervaart. Waar je vanuit zelfvertrouwen keuzes durft te maken, waarvan je op voorhand geen idee hebt wat de uitkomst is.

In 2012 emigreerde ik naar Bali, Indonesië. Ik vertelde mezelf, en iedereen die vroeg wanneer ik weer terug zou komen, dat ik na vijf jaar wel weer in Nederland zou zijn. Dat deed ik echter niet. Sterker nog, na drie jaar besloot ik zonder zeilervaring met wildvreemde mensen de Indische Oceaan over te zeilen. Daarna was het hek van de dam.

The call to adventure is the point in a persons life
when they are first given notice that everything is going to change,
whether they know it or not.

Ik bouwde een leven als locatie onafhankelijke freelancer op. Zeilde ook de Atlantische Oceaan over. Woonde drie maanden in Medelínn, Colombia, sprong op een leeg cruiseschip terug naar Europa om vervolgens weer op Bali neer te strijken waar ik een boek schreef, avontuurlijke mindfulness reizen organiseerde en de eerste stappen als ondernemer zette.

Flow vanuit Focus

In het online programma Flow vanuit Focus leer ik je in zes weken tijd hoe je vanuit verbinding met jezelf de weg naar vrijheid en onafhankelijkheid vrij maakt.

Zodat je met vertrouwen in jezelf en over de toekomst vanuit je onderbuikgevoel je leven kunt aansturen.

Focus_vanuit_Flow_1

Wat je mag verwachten van dit programma

De reis van de held

Je leert alles over de filosofie: de reis van de held. Dit geeft je inzicht in wat je mag verwachten van jouw eigen heldenreis en het geeft vertrouwen dat je jouw dromen waar kunt maken.

Nulmeting & Roadmap

Je maakt een uitgebreide nulmeting en roadmap, zodat je inzicht hebt in waar je nu staat en tegelijkertijd bloot legt wat er moet gebeuren.

Verbinding maken met je intuïtie

Je leert hoe je verbinding met je intuïtie maakt, zodat je vol zelfvertrouwen beslissingen vanuit je gevoel neemt.

Overvloed mindset

Je leert hoe je een mindset aanneemt die van overvloed uitgaat, waardoor deuren voor je openen waar je voorheen alleen maar muren zag.

Flow-staat

Je neemt verantwoordelijkheid voor de koers die je vaart. Je ontwikkeld discipline wat geleidelijk aan omslaat in een flow-staat, waardoor je moeiteloos je hart kunt volgen.

Dit is wat je ontvangt

6 weken online Programma Flow vanuit Focus t.w.v. 197 EUR

Bonus: Programma over de filosofie de Reis van de held. Dit programma geeft inzicht in jouw eigen heldenreis en bereid je voor op wat er komen gaat t.w.v. 10 EUR

Bonus: Wekelijks uitgebreid inspiratiebuffet met tips voor films, documentaires, talks, quotes, boeken en podcasts die je geïnspireerd houden en motiveren t.w.v. 10 EUR

Na het volgen van dit programma weet je welke stappen je moet zetten om je hart te volgen. Je hebt geleerd hoe je verbinding met jezelf maakt, zodat je met zelfvertrouwen vanuit je onderbuikgevoel keuzes maakt. Je bent volledig geïnspireerd en gemotiveerd om het gewoon te doen: gehoor te geven aan jouw oproep tot avontuur!

Mijn belofte aan jou is, dat als je alle stappen uit dit programma implementeert, dat je binnen zes weken elke dag wakker wordt met kriebels in je buik. Je bent in staat om gewaagde beslissingen te nemen met vertrouwen. Je hebt controle genomen over je leven en bent begonnen aan jouw avontuur.

Vicieuze cirkel

Ik weet dat je denkt “Nah, dit moet ik zelf ook wel kunnen”. Tenminste, dat vertelde ik mezelf altijd.

Ik observeerde de mensen die me inspireerden. Indien mogelijk ging ik een gesprek met ze aan en vroeg ze het hemd van het lijf of stalkte ze op Instagram. Ik heb weet ik hoeveel gratis e-boeken met waardevolle informatie gedownload. En eigenlijk wist ik wel hoe het allemaal werkte, of nou ja, dat dacht ik.

Pas toen ik voor de zoveelste keer de vicieuze ‘opzoek naar mezelf’-cirkel in ging, besloot ik: nu is het klaar; i’ll do whatever it takes. In 2013 begon dat met een life coach, gevolgd door Balinese spirituele healers, Vipassana, Ayahuasca, systemisch werk, een business coach en tal van online trainingen en cursussen om een stukje van mezelf te ontdekken.

The best project you’ll ever work on is
YOU!

Alle investeringen in deze mentoren waren nodig om twee redenen:

1. Ik wilde ongegeneerd mijn vragen kunnen stellen, zonder bang te zijn teveel van iemands tijd op te eissen. Dat was de beste manier om te leren welke kennis zij hadden, welke processen zij waren doorlopen, welke fouten ze hadden gemaakt en welke dingen zij anders deden dan de massa.

2. Door een financiële verbinding aan te gaan maakte ik een afspraak met mezelf. Ik moest de investering aan mezelf kunnen verantwoorden en nam mijn eigen onvrede daardoor serieus. De drive voor én het vertrouwen in een vrij en onafhankelijk leven groeide hierdoor enorm.

Dus wat ga jij nu doen? Ergens nog ff een gratis e-boek downloaden of laat je mij een mentor zijn op jouw heldenreis?

Investering

6 weken online Programma Flow vanuit Focus t.w.v. 197 EUR

Bonus: Programma over de filosofie de Reis van de held. Dit programma geeft inzicht in jouw eigen heldenreis en bereid je voor op wat er komen gaat t.w.v. 10 EUR

Bonus: Wekelijks uitgebreid inspiratiebuffet met tips voor films, documentaires, talks, quotes, boeken en podcasts die je geïnspireerd houden en motiveren t.w.v. 10 EUR

Totale waarde: 217 EUR

Echter investeer je nu geen 197 EUR en ook geen 217 EUR maar…

Eenmalig 97 EUR

Tarieven zijn excl. 21% btw.

Op al jouw vragen antwoord

Ben jij klaar om gehoor te geven aan jouw oproep tot avontuur?

Open chat
1
Do you need help?
Hi! How can we help you?