“De opdrachten van Janneke hebben me veel inzicht gegeven” @rowanblom

Sloop je Sleur

In dit drie maanden 1 op 1 traject help ik je ontdekken hoe je jouw skills en talenten in kunt zetten om locatie onafhankelijk te leven.

Ik daag je uit met opdrachten en prikkel je mindset om de volgende stap, met een flinke dosis zelfvertrouwen, op jouw unieke levenspad te zetten.

Herken jij jezelf hierin?

Je mist uitdaging in het leven en bent eraan toe om een leven te bouwen waar je geen vakantie van hoeft te nemen.

Je vindt het eng om je verlangens en dromen hardop uit te spreken, want je bent bang wat andere mensen ervan zullen denken.

Je wilt weten hoe je jouw skills en talenten kunt inzetten om een leven op jouw voorwaarden te creëeren.

Je wilt wel een andere koers varen met je leven, maar vindt het lastig om stappen te zetten.

Je wilt graag kunnen vertrouwen op je onderbuikgevoel om gedurfde beslissingen vanuit je intuïtie nemen.

Verlang je naar een leven waar je geen vakantie van hoeft?

Tja, een verandering in je leven klinkt aantrekkelijk en dromen heb je in overvloed, maar, maar, maar, je weet het niet zeker. Je blijft dus nog maar even dagdromen over hoe het leven zou kunnen zijn.

Ondertussen kachelt je leven gewoon voort en wordt de kloof tussen wat je doet en wat je graag zou willen doen met de dag groter.

Maar hé, sleur is real! Elke week hetzelfde liedje: altijd uitkijkend naar vrijdag en met tegenzin de wekker op maandagochtend uitdrukken.

Zo is het leven niet bedoelt.
Daarvoor ben je hier niet.
Echt niet.

Waarom doen we dat eigenlijk? Keihard werken om andermans dromen waar te maken. Controle over ons leven, tijd en locatie, uit handen geven.

If you don’t build your dream,
someone will hire you to build theirs!

Het digital nomad leven maakt het mogelijk om je leven op jouw voorwaarden te leven. Baas over je eigen tijd. Werken waar en wanneer je wilt. Ondertussen de wereld verkennen.

Echter, leerde ik dat de meeste mensen niet bereid zijn om hun comfortzone te verlaten. Ze nemen liever genoegen met een zekere 7 voor hun leven dan risico’s te nemen om hun leven naar een dikke vette 10 te lanceren.

Ook merkte ik de onzekerheid bij velen: ik heb geen talenten en skills om voor mezelf te beginnen, ik ga het contact met collega’s missen, ik ben bang wat andere mensen er wel niet van zullen denken, ik wil niet continue met m’n snufferd in m’n laptop zitten.

Maar wat als ik je vertel dat het helemaal niet zo hoeft te zijn? Dat je alles kunt hebben, zoals je het het liefst zou willen?

Je kunt falenin iets wat je niet leuk vindt dus…

…kun je net zo goed de gok wagen en iets doen wat je wél leuk vindt!

Hoe zou het zijn als je je niet langer door angsten en projecties van anderen laat leiden? Moet je eens nagaan hoe het voelt om als echte dromenjager door het leven te gaan!

In het Sloop je Sleur programma breng ik alles samen wat ik de afgelopen 10 jaar geleerd heb in mijn reizende leven.

Het heeft best een aantal jaren geduurd voordat ik echt wist hoe ik m’n nasi goreng wilde verdienen. Uiteindelijk heb ik met heel veel hulp, vallen & opstaan en zetjes in de goede richting echt kunnen achterhalen waar mijn passie ligt.

Mijn bliss.

En ik vind niets leukers dan jou helpen jouw bliss te vinden en je te helpen een leven te bouwen waar je geen vakantie van wilt nemen!

Hoi, ik ben Janneke

En weet je, eigenlijk ben ik maar een nuchtere Drentse. Beide voetjes op de vloer. Vooral niet te veel uit de pas lopen. En al helemaal niet van dat gekke zweverige gedoe aub.

Maar dat veranderde.

In 2012 emigreerde ik naar Bali voor een baan. Zonder erbij na te denken stapte ik aan de andere kant van de wereld in het hamsterwiel. Ok, in mijn vrije tijd deed ik wel onwijs toffe dingen: duiken, surfen, vulkanen beklimmen, goedkoop én luxe etentjes en ik reisde veel voor m’n werk én privé.

Desalniettemin bestond mijn werk uit resultaten behalen.
Presteren.
Winnen… of verliezen…

Na drie jaar trok ik the ratrace van het Expat leven niet meer.

Als je dan toch iets fulltime moet doen,
dan ga je toch fulltime reizen!

Ik nam ontslag om van Maleisië naar Zuid-Afrika te zeilen. Zonder ervaring mét zeeziekte.

Na aankomst in Zuid-Afrika voelde ik me een compleet ander mens. Ik had geroken aan het potentieel van wat de wereld te bieden heeft. Ik voelde me vrij. Onafhankelijk. Alsof ik alles aan kon.

Ik had een diep geloof in mezelf ontwikkeld en het bewust verkennen van mijn binnenwereld begon hier verdieping te krijgen. Ik had ervaren wat het ontdekken van de wereld met mij als mens had gedaan. Ik had een groot vertrouwen in de mensheid en verschillende culturen ontwikkeld. Ik leerde dat wat op tv getoond werd, máár één kant van het verhaal is en dat de ‘echte’ wereld veel mooier en liever is dan wat het nieuws ons doet geloven.

Op een natuurlijke manier voelde ik me overal ter wereld snel thuis en wist ik vliegensvlug sociale netwerken op te bouwen. Ik verkende verschillende mogelijkheden om reizen mijn levensstijl te maken. Zo werkte ik in ruil voor eten en onderdak, begon ik als virtueel assistent, ontwikkelde ik me als SEO specialist, bouwde ik een solo retreat business en verken ik nu het online ondernemerschap.

Sloop je Sleur

In het Sloop je Sleur programma breng ik alles wat ik de afgelopen 10 jaar geleerd heb samen. Te beginnen met het creëeren van een sterke verbinding met je intuïtie. Je meest waardevolle bezit, helemaal wanneer een avontuurlijk leven je droom is!

Wat je mag verwachten van dit 1 op 1 programma

Offline elementen

Hoewel online veel mogelijkheden biedt geloof ik nog steeds dat het offline moet gebeuren. Daarom ontvang je zes begeleide meditaties, het unieke Flow vanuit Focus schrijfschrift en elke week een inspiratiebuffet met tips voor boeken, podcasts, docu’s & talks.

Een leven wat de moeite waard is

Jij kiest wat je leven zin geeft, niet je ouders of de mening van anderen. Samen kijken we dan ook naar je passies en naar wat jouw leven de moeite waard maakt.

Coaching calls

We starten met een 1 op 1 online kick-off sessie (1,5 uur) en vervolgens plannen we 3 coachingcalls van 60 minuten die we verspreiden over de drie maanden die we samenwerken.

Het roer gaat om

Samen kijken we naar je talenten, kernwaarden en skills en leggen we de basis om deze zo in te zetten zodat tijd, geld en werk weer in balans komen. Je ontdekt hoe je inkomen kunnen genereren om je nieuwe lifestyle een feit te maken.

Krachtige mindset

Ik help je van je onzekerheden en uitstelgedrag af. Na drie maanden heb je een krachtige mindset die nodig is om professioneel dromenjager te zijn. Je mag me onbeperkt mailen met je vragen en je opdrachten insturen voor feedback!

Dit is wat je ontvangt

12 weken 1 op 1 coaching: opdrachten en oefeningen die blootleggen hoe je jouw leven op jouw voorwaarden kunt inrichten. Inclusief onbeperkt mailen met al je vragen PLUS 4 coachcalls: 1x 90 minuten, 3x 60 minuten t.w.v. 750 EUR

Flow vanuit Focus programma t.w.v. 97 EUR

Na het volgen van dit programma weet je hoe je jouw talenten en skills in kunt zetten om een leven op jouw voorwaarden in te richten. Je hebt geleerd hoe je verbinding met je intuïtie maakt, zodat je met zelfvertrouwen het avontuur tegemoet kan treden. Je bent volledig geïnspireerd en gemotiveerd om het gewoon te doen en hebt een concreet actieplan waarvan de eerste meters al gemaakt zijn!

Mijn belofte aan jou is, dat als je alle stappen uit dit programma implementeert, dat je binnen drie maanden richting aan je leven hebt gegeven en dat je met een flinke dosis (zelf) vertrouwen je dromen waar gaat maken. Je hebt controle genomen over je leven en bent begonnen aan jouw (nieuwe) avontuur.

Dit is wat mensen over me zeggen!

De beren op de weg…

Vraag je je af of het hele covid gebeuren roet heeft gegooid in jouw dromen?
Denk je dat je blij moet zijn met wat je nu hebt in deze bizarre tijden?
Wil je wachten tot er meer duidelijkheid is over de toekomst?

Euhmmm, later is allang begonnen. Deze tijd in lock-down is juist de perfecte timing om aan jezelf te werken. Om stappen te zetten in een andere richting.

Het leven biedt altijd onzekerheden. Er is altijd een reden om iets niet te doen. Tegelijkertijd kun je het ook zo bekijken: als er weer meer mogelijk is dan ben jij startklaar voor de nieuwe koers van je leven.

The only impossible journey 
is the one you never begin

Juist als je niet precies weet hoe je de afslag naar een nomadische leven moet nemen ben ik er voor je.

Samen kijken we naar wat je verlangen of droom nou precies is. Waarom je nog niet bent waar je wilt zijn en hoe je stopt met je laten leiden door angsten.

Je maakt een concreet actieplan waarmee je jouw dromen omtovert naar werkelijkheid.

Wat denk je ervan, mag ik een stukje meelopen op jouw pad?

Investering

12 weken 1 op 1 coaching: opdrachten en oefeningen die blootleggen hoe je jouw leven op jouw voorwaarden kunt inrichten. Inclusief onbeperkt mailen met al je vragen PLUS 4 coachcalls: 1x 90 minuten, 3x 60 minuten t.w.v. 750 EUR

Flow vanuit Focus programma 97 EUR

Totale waarde: 847 EUR

Echter investeer je nu niet de totaalwaarde van het traject maar betaal je eenmalig

697 EUR


Tarieven zijn excl. 21% btw.

In een match call bekijken we allebei of dit programma de juiste keuze voor jou is én of ik de juiste mentor voor je ben.

Op al jouw vragen antwoord

Ben jij klaar om professioneel dromenjager te worden?

Open chat
1
Do you need help?
Hi! How can we help you?