magisch BALI

Voor ons zal Bali altijd de bestemming blijven waar het allemaal begon voor Mindful Surprise. De opgedane kennis door het wonen en werken op het eiland (6 jaar en counting) is niet de enige motivatie voor ons om onze trips op het eiland aan te bieden. Bali biedt namelijk een fantastische setting waar je op een veilige manier delen van jezelf en een prachtig stukje van de wereld kan ontdekken. Eén van de dingen waar wij ons altijd weer over verwonderen is de gastvrijheid van de Balinezen en hoeveel aandacht ze stoppen in het verwelkomen van hun gasten. Daarnaast is de toewijding aan hun geloof ontzettend bijzonder. De dagelijkse offeringen en regelmatige ceremonies zorgen voor extra kleur en karakter.

Bali Solo Retreats

[wt_grid style=”classic” columns=”2″ cat=”solo-retreats-bali”]

Vind jezelf op Bali met Mindful Surprise

Door de jaren heen heeft Bali zich ontwikkeld als dé ‘vind-jezelf bestemming’. De best seller “Eat, Pray, Love” van Elizabeth Gilbert is zeker niet de enige reden die dit karakter vorm heeft gegeven. De Hindu religie is erg spiritueel wat ervoor zorgt dat Balinezen altijd vanuit hun intuïtie leven en reageren. Dit creëert een hele rustgevende, ontspannen, open en gastvrije sfeer. Toegegeven dat de drukke toeristenplaatsen in het zuiden van het eiland niet representatief zijn voor wat het eiland te bieden heeft. Om je echt met een unieke Bali-ervaring naar huis te laten gaan, die je ook nog eens helpt groeien op je persoonlijke reis, laten we het zuiden tijdens onze reizen dan ook altijd achter ons.

“Ik heb mezelf beter leren kennen en heb dingen gedaan die ik normaal nooit zou doen of waarvoor ik tijd voor zou maken.”

Tip voor een extra magische beleving

Voor een extra magische beleving raden we je aan om het eiland rondom de nationale feestdagen Galungan en Kuningan te bezoeken. Elke 210 dagen wordt gevierd dat het goede het kwade overwint en de straten worden dan prachtig versierd met ‘penjors’, decoratieve bamboepalen. Ook zie je veel Balinezen rondlopen in traditionele kleding, wat het eiland extra sfeervol maakt. Het eerst volgende Galungan en Kuningan feest is van 16 tot 26 september 2020, en 14 tot 24 april 2021.

Op maat gemaakte verrassingsreizen

Naast onze solo retreats op Bali bieden we ook op maat gemaakte verrassingsreizen op Bali aan. Deze zijn bedoeld voor mensen die als een sneltrein door het leven gaan en graag de versnelling een tandje lager willen zetten tijdens hun vakantie. Je hebt geen tijd om je reis voor te bereiden, unieke activiteiten te vinden, de leukste hotels uit te zoeken of reviews te lezen én je laat je graag verrassen. Het enige wat je wilt is een fantastische ervaring, geïnspireerd naar huis gaan en daar tussenin een onwijs toffe tijd hebben…Laat dat maar aan ons over!

Jij kiest de elementen waar je reis uit moet bestaan; wij creëren en bereiden een onvergetelijke reis voor je voor.

Onze blogs

Niets gevonden.

Menu
Open chat
1
Do you need help?
Hi! How can we help you?